Jjeeij, olemme pinnalla ! Heeih, myö harjoteltiin ! Ja vielä säännöllisesti : oo?? Vastaus kuuluu... trrrrrr... K Y L L Ä !!!

Tänään olis siis jo toiset kokojoukun harkat koululla tietenkin. (Vilman autotalli ei ole vielä valmis ja plääplää yms.) Nyt on soitettu ota toista omaa kappaletta. Nimestä ei ole vielä teitoa.. Toisaalta nimet nyt on toisarvosia. Jeh, jos myö ei jakseta keksii nimiä kaikille piiseille (niitä ku on nii rutkasti) ni dssvst olla aakkosjärjestyksessä.. Ainiin, muut jos ERÄÄT eivät osaa aakkosia ni se onki jo sit huonompi juttu.. "Hei nyt soitetaan piisi Bee!" "Okei, sehän tulee sen Koon jälkeen eiks?" Ei Emmy ei näin.. Ja taas mie ajauduin höpöttämään. Miuhan piti kertoo tänne ihan asiaa. Eli kappale siis on tekeillä, melodia ja sävellys selvä, hienoudet vielä puuttuu. Sitten olis 2 omaa piisii, jeij. Ollaan myös suunniteltu uuden ööh 'sarjan'? alottamista. Tai siis THE sarjan, joka perustuu THE Bookiin. Niinii, siis tänne nettii. Ei nyt tietyst kirjoteta tänne meijän jaarituksia Toppakaneista ja Teroista vaan tänne tulee esim hahmoluettelo, UllaKandelalove.fi ja kuvia. Näin ainakin keskenään puhuttiin :D Huh, käytiin myös viime lauantaina tä kaupungin suurensuurilla festareila. Kiitos Emmyn isin, päästiin ilmatteeksi, mutta oltiinkos vähällä joutua rannekettomina ulos? Ei ei tietenkään.. Siellä soitti Lordi ja Teräsbetoni ja Stamina ainakin. Olipas hassua ja oli ilotulituskin ja vaikka mitä!!
1860136.jpg
Viimeisiä hetkä... :S Tässä näkyy hienosti meijän erilaiset tyylit :) Moni ehkä ihmettelee miten myö viihdytään yhdessä melko erilaisen musamaun ja muun mylläkän kanssa, mut ehkäpä siin onki se juttu. Jokainen kaipaa elämäänsä lisää erilaisia näkökulmia ja uusia juttuja. Miten vois tutustuu esim. uuteen öö kirjaan samanlaisten kaverien kautta? Oijoij, kun meni syvälliseksi. Noi housujen raidat on sit vääristyny :D
1860140.jpg
Lordi alottaa kohta. Olis ollut toinen PALJON hienompi kuva meistä samaisessa paikassa, mut Vilma meni ja öö... mite se sanotaa.. jäätämää? Noh kuitenkin.. miulla siis kieli ulkona, nöy.
1860146.jpg
Eikäs ollut taitavia, eihän? Ja lisää lämmittäviä tulisuihkuja kiitos.

mmmmoi syön nuudeleita e_l_i_n_a