Siihen kuulu  itseviritetyt kajarit bile iltaa varten, biljardi pöydän narisevat jalat, sauna piilopaikkana...Paikka joka on kestänyt monet kiukut, ilot, surut, riidat, bileet, suhdesotkut kestänyt, kun the haha viettää siellä aikaansa. Suuret ablodit: Music-studio

Kuten alku esittelystä ehkä kuvan saa tämä studio on tytöille kuin toinen koti. Turvallinen piilopaikka lehtitoimittajilta ja varsinkin Ulla Kandelalta. Studio saa kokea kovia, kun the haha viettää siellä aikaansa kestääkö mikit ja biljardi pöydän jalat?

Itse studio sijaitsee maan alla johon kuuluu oleskelutilat, sauna, keittiö ja tietenkin äänittämö ja toimistotilat. Kestääkö Studio jatkossakin tai studion väki tyttöjen kommelluksia?

Aasin siltaa pitkin studion pää herraan itse jumalaan mr. Miitri'z (sehä näyttääki iha jeesukselta) ( mut sie sanoit jumala etkä jeesus) (iha sama)  Tämä kaljaa kittaava Mr.  auttaa levyn teossa ja hommaa heille keikkoja. Hänen apurinaan  studiolla olleet opiskelijat, jotka vihdoin pääsivät sinne myös töihin: TADAA! Taskumatti ja hänen veljensä taskuveli= taskut! He täysi-ikäiset... Mitä?! Täysi-ikäiset! Voisikohan siitä olla hyötyä työille? Myöhemmin myös tulevat tunteet taskuja kohtaan. Vilma pitää tuosta tennareita pitävästä veljestä. Vaihtuuko ihastus epäonnistuneen baari reissun jälkeen? Ei näköjään sillä emmyn vasemmassa kädessä nähdään sormus antoiko t.matti sen?

Studiolla käy myös valitettavasti muitakin ja haha ei siitä tykkää..

Swans- joutsen   Tuleeko sinulle mieleen kaunis valkoinen joutsen järven rannalla? No hahalaisille ei! Heille tulee mieleen bändi... Heitä vastaan kilpaileva bändi... Bändi johon kuuluu: Oona, Mari, Sanna, Katriina ja Pirjo. Valitettavasti he ovat vielä samalla luokalla joten kilpailu suosiosta ei jää vain bändi touhuiluun, vaan jatkuu myös luokassa... Koska jokainen Swansseista on "Minä olen paras"- tyyppiä tai ainankin suurin osa heistä on  tulee swanssi riitoja ja lopuksi levyguru Pasilan suosiosta taistelee enäävain Oona ja Mari+ salaperäinen toppakani :)

Ja Tähän päättyy book esittely nro. 2 Kiitos!