Tyttöjen elämään kuuluu myös pojat-kaskas

Migge
   Emmy ja Migge tapasivat yhteisessä harrastuksessamme. Siitä asti heillä on ollut vanhan pariskunnan elkeet. Niin. Kyllä. Kröhöm. Tuotanoin. He kylläkin erosivat vasta äskettäin Emmyn uuden miehen takia. Ja seuraava kertookin hänestä, elikkäs

Teematti= vanhempi tasku
   *Oikea nimi on yksityiskäytössä ja tekijänoikeuslain suojaama* Tasku on 20 vuotias kaljan ja kröhöm oreganon orja, joka miksaa ja manageroi Hahan levyjä (tämä samainen veikko julkaisi pilaversiolevyn Hahojen kappaleista) Mutta niinhän siinä kävi, että Emmyn sydän ja Taskun intiimialue kohtasivat toisensa (--> Vilman idea) ja heistä syntyi hellyyttävä pari, joka kerkesi kihloihinkin tekotimantin kera. Kuitenkin tämäkin liitto on jo karilla, mutta nousuvesi on saapumassa...
R.A.K.A.S-Tapani Kansa

Tero(TIN), Törtz ym.
   Kuulen vierestäni huokailuja ja ihastuneita ynähdyksiä, kun kirjoitin tämän nimen. Siis kyseessä on Vilman prinssi ja vastasyntyneen Lukan huolehtiva isä, jonka Vilma tapasi ensikerran ensimmäisenä päivänä, joka The Bookin historiassa on KOSKAAN kirjoitettu. Tämä henkilö on siis ollut VilmaN mielitty jo yhdeksän Bookin ajan. (Pieniä taukoja lukuunottamatta). Tero on ööö... "se on semmone, energine, söpö, niiskniisk x2, ihana ja kaikinpuolin täydellinen".
Iris-Goo goo dolls

Petrus
   Petrus on englantilainen, Suomeen muuttanut 17-vuotias valokuvakurssilainen, jolla Elina siis hänet tapasi. Petrus on söötti, mutta tämäkin suhde kariutui toisen miehen takia, nim.
I'm urs

Marc O' Polo
   "ELINA SYDÄN MOLO?!" --Vilman pikkuveli sai The soundtrackin listan käsiinsä. Ja tottahan tämä on. Marc on kyproslainen herrasmies, jonka Elina tapasi Hahojen keikkamatkalla. Tällöin hän oli vielä yhdessä OHon kanssa, josta ei puhutakkan sitten enempää. Eräänä päivänä Marc ja Elina lähtivät yhdessä Kyprokselle asumaan nimeämättömästä syystä. Mutta koti-ikävä, Vilmaikävä, voitti ja Elina palasi takaisin ja Molo jäi unholaan, mutta vielä voi käydä kuinka tahansa.
Satulinna-Jari Sillinpää

Siinä siis merkitsemämmimmät miehet, mutta listassa on vielä pitkä jono ennen viimeistä nimeä kaikkien kohdalla.

piis lööv änd bunny-elina